[单选题]Tom: You are playing guitar well. Can you read music? Charles: No, I don't. I just listen to songs on the radio and then play them until they sound right. Tom: ______ Charles: No, really.
                                                             正确答案 :D
                    
                      
                                                                                                                                                                                                                                                 You're kidding 
                                                    
                    解析:解析:Tom对Charles不识乐谱也能弹得一手好吉他感到难以置信,这种情况下一般说 You're kidding或You're joking,意思是:“你在开玩笑吧!”或“这不是真的!”。其他几个选项分别表示“撒谎”、“吹嘘”、“欺骗”,都不恰当。 
                                     [单选题]All the people who went to the new supermarket had one great hope: to be the lucky customer who did not have to pay for his shopping. For this was what the notice just inside the entrance promised. It said, "Remember, once a week, one of our customers gets free goods. This may be your lucky day!"
                                                             正确答案 :E
                    
                      
                                                                                                                                                                                                                                                                                                     be lucky customers 
                                                                                                                                                            
                    解析:解析:一般而言,第一道题的依据句可以从文章的开始部分寻找。本题的依据句为文章的第一句话“All the people who went to the new supermarket had one great hope:to be the lucky customer who did not have to pay for his shopping.”B选项答案非常明确;其他选项在本句中没有涉及,属于无关信息。 
                                     [单选题]He was in a hurry and left things in a real ______.
                                                             正确答案 :C
                    
                      
                                                                                                                                                                                             mess 
                                                                                                        
                    解析:解析:in a mess意为“处于混乱之中”;mixture意为“混合,混合物”;mass意为“一块”;confusion意为“混乱,混淆”。 
                                     [单选题]What matters ______ not winning but participating.
                                                             正确答案 :D
                    
                      
                                                                                                                                                                                                                                                 is 
                                                    
                    解析:解析:此句很可能考句子主语,又因出现动词matter,因此,主语极可能为一主语从句。如主语为名词性从句,谓语动词一般用单数。 
                                     [单选题]Joe: We haven't got together for a long time. How about lunch next week? Nancy: I'm pretty tied up all next week. How about we plan on two weeks from today? ______. Joe: OK. Wednesday in two weeks.
                                                             正确答案 :B
                    
                      
                                                                                                                                         I can make it on that Wednesday 
                                                                                                                                                            
                    解析:解析:make it表示“能够做到,行”,符合对话语境,其他词语义不恰当。 
                                     [单选题]Wood carving refers to the art of creating or decorating objects of wood by carving with a sharp, hand-held tool. This form. of art has a history of over 1,000 years and a unique artistic style. The following is some introduction about wood carving in America.
                                                             正确答案 :D
                    
                      
                                                                                                                                                                                                                                                 arts and crafts 
                                                                                                                                                                                                                
                    解析:解析:木雕属于一种艺术,也是一种手艺。其他选项的内容在本文中没有涉及,属于无关信息。 
                                     [单选题]What is this report mainly about?
                                                             正确答案 :A
                    
                      
                                                                                     Phone inquires about hotel bookings for the 2008 Olympic Games. 
                                                                                                                                                                                                                
                    解析:解析:这是一个典型的大意理解题,其依据句就是文章的主题句,一般位于文章的开头。本文的主题句就是第一个句子“Beijing's top hotels are fielding scores of calls from foreigners and Chinese people eager to book rooms during the 2008 Olympic Games in the Chinese capital.”与A选项内容相符和。其他的选项内容并不是本文的主题,而只是细节信息或无关信息。 
                                 查看原题 查看所有试题