正确答案: D
            淀粉 
            题目:糖类
             解析:D
 
             查看原题查看所有试题 
            学习资料的答案和解析:
                                                    
                                 
                
                 [单选题]第三节(共13小题,每小题1分,满分听下面4段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话和独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听第13段材料,回答第13至15题。13.What does the woman want to get?
                                                
                  
                                                                                                                     Tickets to a play. 
                                                                                        
                
                
                            
                
                 [单选题]AIf you go to a fast food restaurant.you will probably see a lot of teenagers. Today,many teenagers are overweight,and some of.this is because of their bad eating habits., Most teenagers love food with a lot of fat,oil,salt,and sugar. People often call this kind of food "junk food".
                                                
                  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     fat,oil,salt and sugar 
                                            
                
                解析:.21.D【解析】由第一段最后两句Most teenagers love food with a.lot of fat,oil,salt,and sugar. People of- ten call this kind of food“junk food".可知。